Dienstag, 2. Februar 2010

Tüm Avrupa kanallarina Iyi seyirler

Avrupaya yayin yapan tüm Kanallarin aklina osurayim,
ATV avrupa, Euro D, show TV, Euro Star vs vs....
EVET sözüm size bu yazdiklarimi iyice icinize tenefüs edinde cikmasin!
Bizi gerizekali toplum yerine koydugunuz apacik ortada olunca, bizimde agzimizin (parmaklarimizin) Torba olmayip bükülmedigini sergileyecegim!
Hadi bizi aptal kategorisine koyuyorsunuz, peki siz avrupanin ortasinda olupta nasil oluyorda yaraticilkta bukadar kisir kalabiliyorsunuz?!
Hayyy…yaraticiliginza tükürdügümün cins Insanlari,

„Yayla yayla adida ba$ka tadida“ icinde yayla kelimesi gecen tüm cümlelere dü$man hale geldik aile boyu, oda yetmiyor gibi artik dizinin ortasinda tüm ekrani kapatan Reklam türlerine kadar geldiniz, pardon ama istikamet nereydi?!
Lifting kremlerinizede, kellik ilaclarinizada, sümüklü böcek losyonunuza kadar pessss… yuhhhhh… cü$$$$$$.... dedirtiniz, 45 saat süren reklamlarinizdan izledigimiz dizinin konusunu unutur olduk!
Siz bu ürünlerin hangisi yiyip icip bu hale geldiniz bilemiycez ama, biz sadece Gurbetci & Gurbetci cocuklariyiz rahatsiz degiliz, kendimize göre iki düzgün Türkce cümle kurabiliyoruz onuda sizin sakat Ürün tanitim Reklamlariniz sayesinde yitirecegiz!
O nasil Türkcedir karde$im, anamin babamin lehcesine kurban ederim onu, kulaklarimi tirmalamasi yetmiyor, tam otursun diye birde günde 55 defa yayinliyorsunuz!

-Merhaba Esra, sen killimiydin?
-hmm…evet maymundan 3 dakika sonra dogmu$ derlerdi bana.
-Peki nerelerinde vardi tüg?
-böyle buramda $uralarda, buralarimda heryerim Haareydi, cok schlimdi jaaa...
-Memnunmusun $imdi tüg dökme kreminden?
-ohhh.. yaaa…cok weich oluyosun kaymak gibi yani supa bi$ey.
-Evet sevgili seyirciler sadece 69,-€ ya bu harika ürüne sahip olabilmek icin hemmen bizi arayin, bizi hemmen $imdi aradiginiz takdirde, size ikinci tüg dökme kremimiz hediyemiz olacaktir.

Türünün son örnegi zaten sizde mevcut sürsün dursun artik Esra kicina ba$ina, maymundan 3 dakika sonra dogmu$ kac tane Insan varda bize bunu günde 55 kere izletiyorsunuz!!!
Ama görüyorsunuzki Gurbetci vatanda$ sandiginiz kadarda aptal degilmi$ degilmi, evet evet reklamlari azalttiniz ama bize göre hala cok fazla kurtarmiyor!
Fulldizi, Diziizle… vs vs gibi siteleri icat eden vatanda$lardanda Allah bin kere razi olsun,
kendi sosyal cevrem adina gönül rahatligi ile $unu söyleyebilirimki Anam harici hickimse artik TV kar$isinda Dizi arasi Reklam izlemiyor.
Eee… sizde allahtan büyük bir nigmettinizde bizmi kiymetinizi bilemedik,
nerede duracaginizi bilemediniz napalim sinirlarimizi bukadarda zorlamayacaktiniz.

Kicina baka baka giden siz oldunuz...,
Iyi seyirler efem :)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen