Donnerstag, 14. Januar 2010

On / Off ili$kileri ?!

Sizin cevrenizdede varmi, hani acabag $u an birliktelermi yoksa ayrilarmi diye bilemediginiz ünlü komedyen ciftler?
Bazen kavga edip aninda ayrildiginiz duydugunuz, bazende sokakta gezerken kar$iniza ele yanak yanaga yapi$ik siam ikizleri $eklinde kar$iniza cikip, gelecekle ilgili olan planlarini anlatan?
Ne ayri kalabilen, nede birlikte olabilen, yillarca sürebilen bir ritual.
Elbette “normal” diye terimleyecegimiz insanlar icin Cin i$kencesi olan ve bu gibi Insanlarin arkada$i kalabilmekte büyük fedakarlik ister, Temcit Pilavi sevenlere afiyet olsun, biz almayalim.
Sürekli kavga edip ele güne maskara olmanin neresi güzeldir?!
Ama biz birbirimizi COK seviyoruz deyipte, suratinizdaki aptal ifadesini oturtuverirler bu cinsler. Ne kari$maya gelir, ne akil vermeye, ne bari$tirmaya, ne ayirmaya.
Birde bu ciftlerin cocuklari varsa, vay o miniciklerin haline.

Bir soru$turmaya göre “Ayrildiginiz e$inizle & sevgilinizle, yeniden birlikte olurmusunuz?“ sorusuna %18 den olumlu cevap alinmi$ ve yeniden güven konusundada hic $üphe duyulmami$.
Peki ne birlikte olmayi nede ayri kalmayi ba$aramayan bu ciftlerin asil sorunlari nereden kaynaklaniyor?
I$te bunun cevabinida Pisikoloklar bulmu$, bunun bir piskolojik ariza olmasiyla birlikte adinida „On / Off ili$kileri“ diye belirlemi$ler, enteresan gibi…., bakin Pisikologumuz ne diyor…

Her iki partnerinde cözemedigi birtakim sorunlari var, degi$ik ya$am bicimlerinden tutun, apayri gelecek planlarina kadar ve her ikisininde bukadar ayri olmalarina ragmen bir okadarda deh$et bir ihtiras & tutkuyla birbirlerine baglilar, bunada nefret ederek sevmek diyoruz,
bu $ahislarda adrenalin dedigimiz olay hat safhada, kavga ederken kapilari carpmak, bir$eyleri kirmak yikmak dökmek ve cogu olaylari dram $eklinde ya$amak onlarin a$ki,
ve ardindan gelen janjanli bari$ma senaryolarida kaymagi.
Her bari$ma sahnesinden sonra her$eyin iyi olacagina birbirlerine söz verdiklerinde, kendilerinden daha iyi bilemezlerki, hicbir$eyin iyi gitmeyecegini, cünkü onlar bilinmezi ya$amayi seviyorlar, esrarengiz olana meilliler, buda onlar icin cok önemli bir duygusal “kick”!
Ini$i ciki$i hafif olan ili$kiler onlari asla tatmin edemez.

Adrenalinmi$$$$$..... ba ba ba....
Te$ekkür ettik ziyade olsun ya$ayanlara (bu adini) yeni icat ettiginiz
“On / Off ili$kisinden” biz istemiyoruz hatta biz onlari bizim köyde ak$amdan suya yatirip,sabahta islak islak sopaliyoruz!

Saglikli ili$kiler ya$amaniz dilegiyle
Ho$cakalin

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen